Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Igår kväll hölls extra stämmor med Västsvenska Idrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna Väst i Göteborg, för att ta ställning i frågan om distriktssammanslagning mellan distrikten Västergötland och Väst.
 
Idrotten får 52,5 miljoner i ökat stöd i regeringens budget. En generell uppräkning, stöd för arbetsmarknadsinsatser och särskilda medel för intensifierat arbete i segregerade områden.
 
Över 200 personer deltog på inspirationsdagen arrangerad av Västergötlands Idrottsförbund, Västsvenska Idrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna i Alingsås igår. På agendan stod bland annat erfarenhetsutbyten och lärande kring samhällsbyggande.
 
Vi har tidigare följt UR:s satsning på Idrottens himmel och helvete. Programmen gav bra och konstruktiva diskussioner ute i idrottsföreningarna.
 

Utveckla era evenemang

(2016-09-01 13:38)
Många föreningar har genomfört Winn Winn 24-processer på sina evenemang. Det är en intensiv workshop där vi under 24h tillsammans med föreningen/evenemanget jobbar fram förslag på hur evenemanget kan utvecklas och bli mer lönsamt.
 
Under hösten erbjuder vi tre nya workshops inom Idrottens affärsmannaskap! Dessa syftar till att ge dig kunskap om hur du kan utveckla föreningens arrangemang, nå nya kundgrupper och öka föreningens intäkter.
 

Styrelsens roll och ansvar

(2016-08-18 10:00)
Utbildning för dig som vill lära dig mer i föreningskunskap. Vi går tillsammans igenom samverkansformer, medlemsavtalet, demokratiska principer, årsmötet, styrelsen roll och ansvar.
 

Workshop i IdrottOnline

(2016-08-16 09:08)
Nu har du chansen att få svar på dina frågor i IdrottOnline!
 

Dags att söka LOK-stöd!

(2016-08-08 11:07)
Om din förening bedriver idrottsverksamhet för barn och ungdomar mellan 7-25 år, kan föreningen ansöka om LOK-stöd för vårens aktiviteter. Ansökan ska vara inskickad senast den 25 augusti.
 
Idrottens högsta utmärkelse, RF:s förtjänst-tecken, delas traditionellt ut i samband med idrottsfesten på Riksidrottsmötet, nu närmast i Karlstad, maj 2017.
 
Välkommen till Fritid/Idrott/Hälsa, en dag fylld med inspiration, erfarenhetsutbyte och lärande kring samhällsbyggande, måndag den 12 september 2016.
 
Uppgraderingen av IdrottOnline närmar sig. I nästa vecka, från tisdag 7 juni kl 13:30 till onsdag 8 juni kl 12:30 kommer samtliga IdrottOnline-sajter att vara nedstängda, därefter räknar vi med en mjukstart av systemet. En rekommendation är därför...
 
Tack för en mycket lyckad utbildningsvår! Snart är det semester och ledighet, men redan i september drar höstens utbildningar igång. Som vanligt erbjuder vi ett brett och spännande utbud inom ett flertal olika områden för dig som är ledare, aktiv,...
 
Vi hoppas att du och din idrottsförening vill gå med oss under banderollen ”Idrotten gör Sverige starkare” i Borås första Pridetåg.
 
En spänd förväntan låg i luften när Västergötland Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna Västergötland, Västsvenska Idrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna Väst, höll en extrastämma i Alingsås igår angående en eventuell sammanslagning av...
 

Samarbetspartners:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

   

Filtrera nyheter

Postadress:
CK U6 - Cykel
c/o Simonsson, Sofierogatan 3B
21217 Malmö

Besöksadress:
Malmhultsvägen 5
52234 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 0702-532723
E-post: This is a mailto link

Se all info